mandag 6. april 2009

Nok en oppdatering!

Bom noite!

Skal innrømme at jeg har vært mindre flink med å oppdatere denne bloggen, men nå er altså tiden inne for å gi dere (hvis det er noen som fortsatt sjekker denne siden) en liten idé om hva vi har gjort siden siste innlegg.

Vi gikk løs på surf med skyhøye forventninger, både til hvor artig det var og til hvor vanskelig det var. Begge deler viste seg å stemme. I starten gikk det overraskende bra og jeg tenkte "du store alpakka -- dette var lett", men jeg kom raskt ned på jorden igjen. I løpet av 5 dager på stranda tipper jeg at jeg surfet på en bølge i kanskje 2 minutter til sammen.


Tørrtrening, derimot, ble det nok av tid til..

Noen vil kanskje kalle bølgene små, men bildet lyver..!

Ellers har vi spilt en del volleyball, noe som er fryktelig morsomt om man legger litt seriøsitet i det! Vi hadde en turnering på stranda her for noen helger siden som ble regissert av noen studenter. Den ble særdeles vellykket og det eneste jeg vil sette en finger på, er at det endte med finaleseier til to av våre lærere..

Isak med sin varemerke-serv, mens Christer blunker til jentene som ser på fra sidelinja


Siden vi avsluttet surfekurset, har vi hatt treningslære, dvs teori inne i klasserom. Ja, faktisk, så har vi hatt teori her også! Innflettet i treningslæren har vi også hatt grunntrening, som er den praktiske delen av faget. Der har vi løpt intervaller, trent styrketrening og annet småsnacks.

Men nå skal vi ha turnering i FIFA på PlayStation2, så da velger jeg å avslutte med et klassebilde som vi tok etter siste Capoeiraøkt. Skal prøve litt hardere å oppdatere bloggen nå framover, men hold for all del ikke pusten ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar